Verzendservice van de Zeeuwse Bierbrouwerijen

De Zeeuwse Bierbrouwerijen zijn allemaal kleine ambachtelijke brouwerijen. Voor de brouwers is het ondoenlijk om al hun 'fan'-mail te beantwoorden en gratis etiketten, viltjes en kroonkurken te verstrekken. Vandaar dat ik dat voor hen doe.
De gangbare etiketten, viltjes en kroonkurken van bierbrouwerij 'De Halve Maan' en de 'Scheldebrouwerij' heb ik beschikbaar. Daarnaast heb ik nog enkele etiketten van de inmiddels gesloten brouwerij 'De Gans' beschikbaar. De kosten bedragen 10 Euro cent per stuk exclusief eventuele portokosten.
Het toegestuurd krijgen van de etiketten, viltjes en/of kroonkurken kan op de volgende manieren:
- stuur een e-mailtje naar '
info@renno.nl' en maak later het verschuldigde bedrag over.
- schrijf een briefje naar 'Renno Langeraert, Aalscholver 13, 4533 ED Terneuzen' met daarin het verschuldigde bedrag aan postzegels.
- maak het verschuldigde bedrag (incl. portokosten) over op girorekening 2601497 t.n.v. R.J.A. Langeraert te Terneuzen.
Wel even vermelden welke etiketten je wilt ontvangen
met naam en nummer. Enkele (Nederlandse) etiketten of kroonkurken meesturen voor de moeite wordt zeer gewaardeerd.

LET OP! : BAV Etiketten-Verzenddienst

Etiketten van de Zeeuwse bierbrouwerijen maken ook deel uit van de BAV etiketten-verzenddienst. In ieder setjes zitten een aantal etiketten van brouwerij 'De Halve Maan', 'Emelisse' en 'Peelander'. Voor meer informatie zie het BAV-Journaal of mail naar info@bav.nl.


Helaas heb ik op dit moment geen actueel overzicht van de beschikbare etiketten. Voor meer informatie, stuur mij een email.


home